Ritual Cacique 500

IMG 3660Aquest cap de setmana varem poder rebre la visita d’un ambaixador del Rom Cacique a casa. Ara Diageo ofereix la possibilitat d’un tast a domicili per a poder degustar diferents combinats o cocktails, a l’hora de prendre un ron Cacique 500, de la mà d’un ambaixador de la marca. En el nostre cas, va conduir la vetllada en Cèsar, a qui agraïm la seva feina.
Si voleu aprofitar aquesta oportunitat, i oferir una vetllada distreta als vostres amics, entreu a Cacique i podreu demanar dia i hora. Heu de ser un mínim de 9 persones o 12 com a màxim. I si no hi sou a temps, aquí us ofereixo tast de gintonics, whiskys, vins, cerveses, etc…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut