cata Johnnie Walker Black Soul

catas+privadas+jw

De la mà de Diageo, hem rebut la visita d’un ambaixador de Johnnie Walker, que ens ha fet a casa una cata privada Black Soul. Aquest cop la sessió va ser més tècnica (en comparació a la sessió de Ritual Cacique 500, més enfocada als combinats i cocktails), buscant fer una recerca sensorial olfactiva, on amb diferents exercicis amb diversos elements com aigua de Speyside , appletiser, cola, soda, sprite, angostura, vainilla en branca, fruits dessecats, gra maltat, un ambientador de torba, i amb el Johnnie Walker Black Label 12 anys, es potenciaven diferents aromes que s’havien d’identificar en nas, i diferents sensacions en boca. Sessió interessant on la gent s’adona de les aromes que poden trobar en un whisky. Finalitzada la sessió, ens va regalar una ampolla de Johnnie Walker Black Label 12 anys.

Màrqueting directe, en diuen.
Si voleu gaudir d’una sessió privada black Soul, contacteu amb Johnnie Walker. Heu de ser un mínim de 7 assistents i un màxim de 12.
i si no, el podeu fer   amb mi, que també està molt bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut