Tast de cervesa a Vandellòs

22052010268r

Hem fet un taller de tast de cervesa, amb una bona assistència de públic, al bonic poble de Vandellòs, població coneguda mundialment, i per a tots, per unes pintures rupestres descobertes a la dècada dels 20, declarades patrimoni mundial per la Unesco, en reconeixement al seu valor inestimable com testimoni de la capacitat intel·lectual humana. També hi ha alguna gent que reconeix Vandellòs per la seva indústria de la energia, concretament, per una.
Jo, recordaré Vandellòs, entre d’altres coses, per ser una gent que d’una galleda, en diuen ferala. Inquietant…
A tots, moltes gràcies per la vostra assistència.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content