Bodegas Valdemar

condevaldemar.jpeg

Aquesta setmana hem pogut assistir a un tast d’un dels cellers de la família Martinez Bujanda. Vàrem poder tastar el vi blanc de Conde de Valdemar blanco fermentado en barrica de les anyades 1996, 1994, 1992, 1989. D’aquestes anyades, destacava el vi de la del 1992, que va sorprendre per la seva netedat, fruita sobremadurada (préssec, albercoc), i amb una frescor i vivesa que el feia el més expressiu de tots.
Pel que fa als vins negres, vàrem poder tastar Conde de Valdemar Gran Reserva 1970, 1975, 1982, 1985, 1989, 1994. La que més em va agradar va ser 1975, bon color, nas dominat per records d’herbes aromàtiques, balsàmics i mentolats, i amb una bona frescor que encara li augura vida.
Com a curiositat, es va poder tastar per primera vegada un Tempranillo Blanc, sota l’etiqueta de Inspiracion Valdemar tempranillo blanco 2009. D’un vell cep de tempranillo, per una mutació van sorgir dos gotims blancs, dels quals, se’n van guardar les llavors i es va poder plantar una vinya de tempranillo blanc, i aquí en tenim el resultat, un vi força expressiu, notes cítriques i fruita exòtica, amb un fons de mantega de llet. En boca es percep una lleugera petita criança amb batonage en roure nou. Interessant.
Si voleu tastar bons vins, aquí us ho podem arreglar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content