Aclariment, que no caldria fer…

borracho
Però que faré, ja que m’ho han demanat en diverses ocasions i no deixa de sorprendre’m. La pregunta que em fan és que, si en els cursos o tallers de TAST que organitzo, a més de tastar, es pot beure, o sigui, dit d’una altra manera, més planera, si s’hi pot mamar.
Ja fa anys que em dedico a impartir cursos de TAST, i per la meva formació, que considero seriosa i professional, intento impartir els cursos d’igual manera. Segons Emile Peunaud, el tast consisteix a gustar AMB ATENCIÓ un producte del qual en volem apreciar la qualitat; es tracta de sotmetre’l als nostres sentits (gust i olfacte); el tast és estudiar, analitzar, descriure, jutjar i classificar.
Això és el que intento fer en els cursos, ajudar a descriure allò que percebem a través dels nostres ulls, nas i boca, per finalment, poder assolir un criteri.
Per aprendre simplement a mamar, no caldria assistir a un curs de tast, hom es pot dirigir a les discoteques, bars de polígon, carretera o barriada, i als bordells, establiments aquests últims, on per una quantitat raonable de diners, poden satisfer altres curiositats, que no crec apropiat ni adequat descriure ni ara, ni aquí.
Una vegada, un comercial de la marca Ferrari, em deia que quan algú li preguntava quants litres consumia el cotxe cada 100 km, era evident, que aquesta persona no era un client per a un Ferrari.
Podríem dir també, que hi ha gent, que no són clients per un curs de tast.
Per a més informació wine i moderation, AA, i alguns capítols de callejeros.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content