Private Cocktail Experience, amb Tanqueray

catas+privadas+t

Diageo és una de les companyies més importants del món mundial de fabricació i distribució de begudes alcohòliques. Amb marques com J&B, Smirnoff, Lagavulin, Oban, Talisker, Hennessy, Cacique, Zacapa, Tanqueray…i un llarg etcètera.
Aquest cap de setmana vàrem poder gaudir a casa d’una Private Cocktail Experience, amb Tanqueray. Després de sopar va arribar un ambaixador de la marca i ens va fer la sessió dedicada a la ginebra, on explica la seva història, elaboració, i fa diferents còctels i presentacions perquè es pugui treure el màxim de partit de les ampolles de Tanqueray i Tanqueray Ten.
Diageo va iniciar l’any passat aquestes sessions a casa del consumidor final, per a promocionar els seus productes. Aquestes experiències les podreu viure amb Cacique, Johnnie Walker, Tanqueray, i sembla que no s’aturaran aquí.
Us hi podeu inscriure a la seva pàgina. A les sessions demanen un mínim de 8 assistents i un màxim de 12. Sempre regalen un parell d’ampolles per a acabar la vetllada, copes i altres detalls.
I sobretot, moderació i enteniment.

Si voleu fer un tast de whisky, aquí us ho podem arreglar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content