Ron Festival a casa Fuster

ronfestivalAquest dijous s’ha celebrat a Casa Fuster a Barcelona, el Ron Festival, organitzat pels amics de http://www.whiskyclub.es/.
Aquesta ocasió es varen poder tastar els roms de Appleton Estate (Jamaica), Flor de Caña (Nicaragua), Ron Varadero (Cuba), Rum Hispaniola (República Dominicana), Santa Teresa (Venezuela), Matusalem (República Dominicana), elements eight (Carib), Ron Diplomatico (Venezuela), Ron Barceló (República Dominicana), i Ron Zacapa (Guatemala).
Vaig trobar interessants els roms de Flor de Caña, embotellat en 7, 12 i 18 anys, mostrant un nas ben diferenciat entre ells, que els feia originals.
La novetat del festival va ser elements eight, amb tres presentacions, Platinum, Gold i Spiced. Cal destacar el (e)8 Spiced, on s’han infusionat fins a 10 espècies i fruites diferents, aconseguint un nas delicat i complex.
Sens dubte, però, el millor del saló, va ser Ron Zacapa, amb el seu Solera nº23 i el Zacapa XO. Destaquen per la profunditat del seu aroma, pel seu volum en boca, glicèrica, mineral, llarga… que et transporta a les muntanyes volcàniques i a la selva. Zacapa és considerat el millor rom del món. Una fama ben merescuda.

Si voleu fer un tast de whisky, aquí us ho podem arreglar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content