Saló Papilas gustativas

A l’hotel Catalonia Plaza s’ha fet el primer saló de la gent de papilas gustativas. Van reunir a una desena de cellers on van presentar els seus vins. Entre elles destacaria, per la seva personalitat, el vi blanc Blanctresc 2009, del celler Guspí, D.O Conca de Barberà, un cupatge de Macabeu, Chardonnay i Sauvignon Blanc. Un altre celler a seguir pot ser el celler 12 lunas, on elaboren vins seguint els ensenyaments de l’agricultura biodinàmica. Cal destacar el seu vi blanc fet amb Chardonnay i Gewürztraminer força interessant, però amb uns negres als quals falta guanyar personalitat. El temps ho dirà.

annaqualityproducts Una novetat (almenys per a mi) que vaig descobrir en aquest saló, van ser les melmelades de raïm, que elabora l’empresa Anna quality products, amb més d’una vintena de varietats diferents.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content