The Glenrothes, presentació Brand Ambassador per BCN

El dijous 27 de gener, The Glenrothes, de la mà de la gent de Single Malt Club, va presentar a Barcelona la seva nova brand embassador, Carolina Gomez. Es van fer diferents tastos (per premsa, professionals, consumidors) en els que es van poder tastar diferents anyades dels seus whiskys.
The Glenrothes és un whisky de malta Escocès de la zona de Speyside, i podríem dir que és un whisky d’autor, ja que defuig del sistema tradicional d’envelliment d’altres maltes, que van en funció dels anys d’estada en bota, o sigui, 8 anys, 12 anys, 15 anys, 18 anys, etc. En el seu cas, ells fan whisky d’anyada (vintage). Concretament, nosaltres vàrem tastar 1987, 1991,1988, i el seu Select Reserve que és el seu whisky base, enfocat potser a un consumidor més jove, i que ho pugui mesclar amb altres begudes. A l’etiqueta de l’ampolla hi trobem la data de destil·lació (anyada), data d’embotellament, i una petita nota de tast dels aromes que hi predominen. Dels Whiskys tastats, aquestes són les meves impressions:
The Glenrothes Select Reserve És un whisky més lleuger, fàcil de beure, amb un nas suau, floral i cítric.
The Glenrothes vintage 1998 Whisky més madur, amb nas més potent, records de fruita pansificada i dolça (bota d’oloroso). Al final del tast, però, ja havia perdut el seu caràcter en nas.
The Glenrothes vintage 1991 Whisky de nas més discret que el 88, però més elegant, femení i fragant. Delicat.
The Glenrothes vintage 1987 Whisky amb una sensació alcohòlica més elevada que en els altres, però la seva graduació és de 43% Vol, com en la resta de whiskys tastats. Records de botes de Jerez, botes de ranci tradicional, elegant i llarg.
En el tast disposàvem de diferents fruites per a poder tastar amb els destil·lats i veure’n les harmonies i els contrastos.
Interessant tast de Glenrothes. Si voleu estat al cas dels tastos que organitzen aquesta gent, trobareu més informació a Single Malt Club.
 
Si voleu fer un tast de whisky, aquí us ho podem arreglar.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content