Heredad Segura Viudas

Aquesta setmana hem visitat el celler Heredad Segura Viudas, dins d’una programació de visites determinades per la diferent activitat vegetal de la vinya. És un cicle de tres visites, temps de repòs, temps de brotada, temps de verema, adreçada a professionals del sector (botiguers, sommeliers, restauradors).
 
En aquest cas, era el torn de la jornada anomenada Temps de Repòs, on es visita l’entorn natural del celler, veient-ne la biodiversitat i la interacció del celler amb aquest, cercant el mínim impacte possible i el màxim respecte, als habitants del medi, els ocells, les plantes, insectes i mamífers. Posterior visita a la vinya on s’expliquen les tècniques de poda i maneig, depenent del tipus de vi que se’n vulgui obtenir, i de la qualitat cercada.
Els visitats són obsequiats amb un magnífic i cuidat quadern de vinya, fet per un equip de naturalistes que han identificat la fauna i la flora de l’entorn, en un treball de recerca que ha durat uns tres anys, publicant tres quaderns de vinya diferents, que expliquen els tres moments de la vinya.
A l’interior de la masia dinem tastant els seus vins: Segura Viudas Brut Vintage 2007, Segura Viudas Lavit rosat, Creu de Lavit 2008 i 2009, Torre Galimany 2007, Clos Juvència 2010, Mas d’Aranyó 2005 i Segura Viudas Brut Reserva Heredad.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content