Tast de Garnatxa DO Campo de Borja

campo+de+borja2S’ha fet a Barcelona, a l’hotel Palace, la presentació de la DO Campo de Borja de la mà de Pancho Campo MW.

L’estiu passat ja es va fer una presentació d’aquesta DO a Barcelona. Aquella vegada, amb més expectació que aquesta, la gent hi va anar en massa.
L’entrada a la presentació va ser amb un vídeo de la zona, tenint com a protagonista un helicòpter, amb el que s’anava d’un celler a l’altre. La banda sonora del vídeo era un tema de Dire Straits a tot volum, seguit d’un tema de Duran Duran a tot drap. Quan m’estava punt de sagnar el timpà, van abaixar el volum i van continuar la presentació dels vins i dels cellers de la zona.
El presentador prové del món de l’organització d’esdeveniments d’esport i de música. I va dir que això ho volia fer notar en les seves presentacions de vi.
Seguidament, es van tastar 12 vins de garnatxa, alguns d’ells monovarietals, de diferents indrets del món. Segons ell, el públic objectiu és els EUA i la Xina. I a l’home que s’ha de convèncer que els vins són bons, és a en Robert Parker, ídol als EUA i venerat a la Xina, que el tenen com a únic referent.
 
Els vins tastats foren:
 
Negre de negres 2008, DO Priorat
Cayus 2009, DO Campo de Borja
Berola de Borsao 2007, DO Campo de Borja
El terroir 2008, DO Navarra
Coto de Hayas Garnacha Centenaria 2009, DO Campo de Borja
3 picos borsao 2009, DO Campo de Borja
Tardieu Laurent c.especial 2008, Châteauneuf du Pape, França.
Alto Moncayo 2007, DO Campo de Borja.
Terrazas del Moncayo 2007, DO Campo de Borja.
Fagus 2008, DO Campo de Borja.
Clarendon Hills Romas Grenache 2005, McLaren Vale, Australia
Aquilon 2007, DO Campo de Borja.
 
Els vins de la zona, estan enfocats al mercat americà, fruita madura marcada, i una fusta nova amb torrats molt presents.
Per mi, els vins més interessants van ser el 3 picos de Borsao i el Clarendon Hills.
La presentació d’enguany em va estar millor que la de l’any passat, la vaig trobar més professional, però el que no entenc és l’elevat volum de la música durant la presentació.
Deu ser que em faig gran.
A Can Tomàs Bassa sempre tastem sense música.
 
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content