Dehesa la Granja 2000 i Terra remota 2006

Dehesa+la+Granja+2000%252C+tast+a+domicili
Aquesta setmana, entre les mostres que hem tastat, destaco dues ampolles que han resultat interessants.  La primera, un vi d’Alejando Fernández, el Dehesa la Granja 2000, vino de la tierra de Castilla y León, elaborat amb Tempranillo.  Es tracta d’una anyada vella, la qual crèiem que ja estaria caiguda, però la sorpresa ha estat que el vi encara està viu, amb uns lleugers símptomes d’oxidació, però complex i intens en nas, viu en boca, i amb la sensació que encara pot aguantar uns anys a l’ampolla.
 
Terra+Remota+Camino+2006%252C+cata+a+domicilio
El següent vi a destacar ha estat el vi Terra Remota, Camino 2006. Un vi de la DO Empordà, d’un celler relativament jove, elaborat amb Shiraz, Garnatxa Negra, Cabernet Sauvignon. Vi fresc en boca, marcat per la seva criança en bota, net i amb tocs d’elegància. Creiem amb una bona evolució en ampolla, encara. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content