vins de navarra

VINOS+de+navarra
S’ha fet a l’hotel Majestic de Barcelona la presentació dels vins de la DO Navarra, on han participat una vintena de cellers amb els seus vins. Destaco d’entre ells, els vins de bodegasValdorba. Uns vins amb una presentació moderna, i sobretot, uns vins nets, expressius, equilibrats, on es veu un bon treball de vinya, i un encertat treball en celler, aplicant tecnologia, amb bon ús de la concentració i de treball en botes.
Un celler que aporta la seva visió dels vins i del terrer, i que ofereix una alternativa diferenciada als vins de la zona. Destaco dels seus vins el Eolo garnacha, eolo rosado, i el eolo moscatel, un vi dolç d’elaboració particular i complicada. Un bon descobriment d’un celler nou.
 
 

eolo+garnachaeolo+rosado

Que no em va agradar del saló? Una senyora que va mangar tots els dossiers que va poder, entre ells, el meu. Hi ha gent molt miserable.

En un estand, el distribuïdor que atenia la gent em pregunta si ens coneixem d’alguna cosa ( fa 10 anys que me’l trobo als tastos i presentacions que vaig, sobretot als més fashion, me l’he trobat de festa, me l’he trobat a Bordeus tastant primeurs, a cellers… i em pregunta si ens coneixem d’alguna cosa??) li vaig dir que no, que no ens coneixien. La gent està fatal.
 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content