La nariz de oro 2011, Catalana.

 
montse+velasco+nariz+de+oro+2011

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Madrid el concurs Nariz de oro 2011. En aquesta ocasió ha resultat guanyadora la Montse Velasco, sumiller del restaurant La Cuina del Guinardó, Carrer de Varsòvia, 148, 08041 Barcelona.

En segon lloc ha quedat classificat Eduard Solá Perecaula, de Vins i Licors Grau de Girona, i en tercer lloc, Rafael Moreno Domínguez, de El Corte Inglés de Murcia.
En aquesta ocasió, les copes negres de la final contenien  un vi blanc Pierre Frick Riesling 2007 (Alsàcia); un negre Duratón Malbec 2007 (VT Castilla y Leon), un negre Seis Quinta Reserva 2008 (DOC Douro),  un Tequila Reposado Patrón,  i un Brandy 1866 Gran Reserva.
El concurs la nariz de oro es va iniciar l’any 1994.
Per diferents interessos privats de professionals del sector d’organització d’esdeveniments relacionats amb el món del vi a la península, actualment sembla que hi ha una campanya de descrèdit contra el concurs la nariz de oro, o sigui, si jo l’organitzo i m’omplo la butxaca per fer-ho, el concurs és molt bo: si l’organitza un altre, i jo no cobro res, doncs el concurs no té credibilitat i està sobrevalorat.
Sigui quina sigui la finalitat del concurs, el que crec que és important és que tingui presència als mitjans, i que sobretot contribueixi a fer difusió i cultura de vi. La resta, són criaturades.
Enhorabona a la guanyadora!!
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content