Restaurant les Magnòlies, Arbúcies

He descobert un restaurant a Arbúcies, a les faldes el Montseny: les magnòlies. No és una novetat, perquè aquest restaurant va obrir fa 15 anys fundat per Isidre Fradera i Roser Gumà.
 
les+magn%25C3%25B2lies
El restaurant està situat dins d’una casa noucentista, reformada, i amb un interior de decoració moderna i austera. Desconeixia per complet l’estil i el nivell de la cuina de l’establiment, però al presentar-me el primer plat a taula, em vaig adonar que estava al davant d’un dels millors restaurants que he estat aquest any.
Fa un parell d’anys van incorporar un nou cuiner, que provenia del restaurant Skina de Marbella, amb una estrella Michelin.
El cuiner, Victor Trochi, amb clares influències de la cuina d’avantguarda, ha renovat totalment l’estil del restaurant, amb una cuina extrema i creativa, visual i contrastada.
Recentment, ha rebut el premi al millor postre del món 2011, organitzat per l’escola de l’Espai Sucre de Barcelona.
Fan tres menús, un menú gastronòmic per 65€, un menú de mercat a 47€, i un menú de treball (de dimecres a divendres i sols per dinar) a 33€, que consta d’uns Snacks , degustació d’oli, entrant, segon plat, Postre i petits fours.
musclos+de+roca

Musclos de Roca
arros+de+calamars

Arròs del Delta de l’Ebre, fonoll i pop

 

granisat+de+gint%25C3%25B2nic

Granissat de Gin Tònic

El dia 24 de novembre es fa a Barcelona la presentació de la guia Michelin 2012, on s’esperen sorpreses. Sembla que una d’elles podria ser una estrella per aquest restaurant, perquè el nivell de cuina bé s’ho val.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content