Sherry Caviar

sherry+caviar
Innovar és el fet de canviar un producte ja existent per a dotar-lo d’un nou valor. Això és exactament el que ha fet l’equip de Biogades Food Tech, dirigit per Juan Carlos Caballero.
Se’ls ha acudit omplir de vi unes petites esferes d’aspecte i textura semblant al caviar. Dit d’una altra manera, oferir el vi en un format sòlid.
Van exposar la seva idea a la Universitat de Cadis, que es va interessar pel projecte. Però no va ser fins a l’any següent, al conèixer el bioquímic i nutricionista José Barea, quan el seu pla va començar a prendre forma. Juntament amb l’economista Guillem Botto i l’enginyer químic i industrial Antonio Ramírez, es va formar el nucli del qual avui és aquesta empresa que acaba de desenvolupar aquest producte únic al món.
El seu nom és Sherry Caviar, té l’aspecte de les freses (huevas) de peix i el sabor dels millors vins de la província. Les esferes estan fetes a partir d’algues insípides que no interfereixen en el sabor ni l’olor del vi.
Un dels objectius de l’empresa és que el producte estigui a l’abast de la butxaca de tots, tot i que encara no han decidit quin serà el seu preu.
Trauran al mercat diverses gammes. La Gourmet serà la més econòmica i es presentarà en petits pots de vidre. Tindran una altra que es dirà Or i que contindrà petites quantitats d’aquest metall. I una tercera que es dirigirà al mercat japonès específicament.
Enogastronomia
Aquesta innovació enogastronòmica podrà arribar a acollir també grans vins de reserva, que es destinaran a botigues especialitzades en delicatessen. Caballero confirma que diversos grups d’alimentació nacionals i internacionals ja s’han interessat a realitzar una inversió que faciliti l’arribada del Sherry Caviar al públic. L’optimització de la seva producció industrial per fer-ho econòmicament viable és en l’actualitat el pròxim objectiu de l’empresa.
 
 

Un comentari en “Sherry Caviar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut