Pancho Campo y Jay Miller, investigats

pancho+campo,+jay+miller+investigados
Robert Parker i l’Institute of Masters of Wine haurien obert sengles investigacions sobre Jay Miller i Pancho Campo, respectivament, per esbrinar les possibles implicacions dels dos tastadors en l’escàndol del suposat cobrament de diners per tastar els vins de diverses zones vitivinícoles espanyoles.
 
Segons aquesta font, Parker hauria contractat una agència de detectius internacional per esbrinar si realment Miller tenia cap responsabilitat en l’afer, mentre que l’Institute of Masters of Wine hauria obert una investigació interna.
Parker va destituir Miller al desembre, malgrat que sempre es va afirmar que la baixa del tastador estava programada des de feia temps i que plegava per pròpia voluntat.
Les últimes visites de Miller a diverses zones vitivinícoles de l’Estat, coordinades pel Master of Wine Pancho Campo, havien estat envoltades de polèmica, en fer-se públics correus electrònics que suggerien que les visites de Miller i Campo tenien un cost d’entre 20.000 i 40.000 euros.
A més a més, mai es va publicar complet l’article que Miller havia d’escriure sobre els vins catalans, i malgrat que la llista de puntuacions es va publicar, posteriorment va desaparèixer sense cap explicació de la web de Parker.
Segons fonts que han estat en contacte amb Neal Martin, el nou enviat aquest any per Parker per tastar els vins catalans, Jay Miller va perdre el llistat amb les puntuacions dels vins que havia tastat a Catalunya en descuidar-se-la en un taxi.
Font: vadevi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content