WIT, vi en tubs

 
WIT+wine+in+tube
 
Aquesta empresa va ser fundada l’any 2009, El WIT (Vi en tub) és un flascó de vidre, patentat. Es tracta d’un tub serigrafiat i segellat amb un tap de rosca d’alumini. Va ser dissenyat en col•laboració amb l’INRA de Montpeller i de l’Ecole Nationale Supérieure d’Arts et Métiers de París. L’envàs equival a una copa de 10 cl. Els vins són seleccionats per l’enòleg Laurent de Crasto i el sommelier Bruno Mautés.
 
L’envasat es realitza sota atmosfera controlada, desproveïda d’oxigen perquè el vi no pateixi cap degradació organolèptica. La WIT encapsulat, garanteix una perfecta estanquitat en el temps. Els taps d’alumini són reconeguts per oferir una de les millors proteccions contra l’oxidació del vi durant el temps que roman a l’ampolla. Asseguren una conservació del vi durant dos o tres anys.
La finalitat és proporcionar una solució simple per a les mostres de vi dels cellers, facilitant-ne la descoberta, la seva valoració i l’optimització de les vendes.
Les mostres es poden comprar online.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content