Cadena perpètua per falsificar importacions de vins

Sun+Xitai
L’empresari xinès Sun Xitai ha estat condemnat a cadena perpètua per falsificar documents per a la importació de 70.000 ampolles de vi. Entre 2004 i 2009, va importar vins com Château Lafite o château Latour i altres productors de gran prestigi, per un valor total de 5,49 milions d’euros. La documentació falsificada acreditava que es tractava de vins barats de poca qualitat.
 
Cada ampolla de vi negre importat està gravat al voltant del 50% del seu preu d’adquisició i per esquivar l’impost i augmentar el seu marge de benefici, va ficar les ampolles cares, sota de les caixes d’ampolles molt més barates, per enganyar als funcionaris de duanes, i declarar tota la partida com a vi barat.
Sun Xitai, de seixanta-dos anys, va dir en el judici que no tenia més remei que passar el vi de contraban, ja que el tipus impositiu sobre els vins era massa alt per a ell:
“Seria difícil mantenir-se en el negoci si anés pels canals oficials”. Va declarar.
Ha estat condemnat a cadena perpètua per estafa.

A Can Tomàs Bassa us podem fer tast de vins, i aquí no estafem a ningú..

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content