Cervesa en terra de vins, Garnatxa Beer

Els productors i creadors de la Garnatxa Beer, la primera cervesa feta al Priorat, treballaran amb noves varietats de raïm i botes per elaborar nous sabors i textures de cervesa a partir dels mosts de la verema d’aquesta tardor. L’enòleg Santi Torrella, creador de la Garnatxa Beer amb el també enòleg Toni Sànchez, ha explicat que un dels objectius que persegueixen és ampliar la varietat de cerveses actual i oferir un producte més complert. Sense voler entrar en els circuits comercials i cuidant la proximitat del client que sap valorar una “cervesa d’autor”, Torrella ha detallat que un dels propòsits de l’empresa Priorat Beer Company és vincular els seus productes amb activitats artístiques i musicals.
santi+torrella
L’enòleg Santi Torrella degustant una ‘Garnatxa beer’ als terrenys d’on extreu el raïm 
L’enòleg ha explicat que sota el fil conductor de la marca pròpia de la cervesa del Priorat, l’objectiu demana buscar sinergies amb altres sectors, especialment culturals, per potenciar-ne la difusió i la visibilitat. O promovent concerts de petit format o actuacions teatrals, la finalitat, segons Torrella, és que la gent conegui i degusti un producte que ha tingut una “molt bona acceptació” en el món cerveser.
Recorda a les cerveses d’abans o les que fan a altres països europeus” assegura Torrella, mentre mostra el format actual que hi ha de venda al públic. Un dels trets diferencials de la Pèl-roja, nom amb què es coneix la Garnatxa Beer a Falset, és la seva capacitat de 0,66 cl. Actualment i a través de la venda per Internet, una ampolla de cervesa es pot adquirir per uns 8 euros, mentre que la caixa de sis unitats en costa 45.
Si voleu fer un tast de cerveses, aquí us ho podem arreglar.
 
Cervesa en copa de vi
Torrella ha definit la Garnatxa beer com una “cervesa refrescant, equilibrada en boca i nas i amb un punt d’acidesa“. Segons l’enòleg, la forma ideal per degustar i detectar totes les propietats d’aquesta beguda és fer-ho amb la tradicional copa de vi.
La Garnatxa beer es va presentar públicament a la Fira del Vi de Falset del passat mes de maig. Actualment, té una tirada d’uns 800 unitats al mes i ja es distribueix a diferents botigues de Reus, restaurants de Tarragona i s’obre camí en els espais de restauració, degustació i tast de Barcelona. Sota els lemes ‘Cervesa tot l’any’ i ‘Sensualitat de la garnatxa’ els seus productors pretenen ampliar l’oferta dels productes propis de qualitat del Priorat.
 
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content