TR3SC Beure i viure vi

beure+i+viure+tr3sc
Ahir al vespre, el club TR3SC va presentar als jardins del Palau Robert de Barcelona, la seva proposta de club de vins, amb activitats relacionades amb el món el vi, per a difondre la cultura del vi entre els seus socis. Ofereixen seleccions de vins, visites a cellers, degustacions, tastos, experiències amb vins…. activitats per apropar a la gent al món del vi.
Durant la vetllada, que després de la presentació, va oferir una degustació de vins de diferents cellers de Catalunya, Xavi Barba va maridar quatre vins amb quatre cançons diferents interpretades en directe, mentre Dani Berdala, artista gràfic plasmava en un quadre les sensacions que li despertava la música.
tr3sc+beure+i+viure
Van actuar Joan Dausà, maridant el tema Jo mai mai, amb un cava Codorníu Pinot Noir.
El carrer dels Jocs Florals de Joan Masdéu es va maridar amb Vi Novell Masroig 2012. (DO Montsant)
Elena Gadel va interpretar tal vez, que es va maridar amb el Jané Ventura Selecció negre (DO Penedès)
Pastora, amb el tema semblava mentida, va ser acompanyat del vi Cigonyes Negres de Castell de Peralada (DO Empordà)
Va ser un acte agraït, en un bon ambient, i destinat a apropar el món del vi al consumidor final. Vins catalans, vins del territori, i tal com diuen ara, vins de proximitat.
 
 
El Club TR3SC és una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Arteria promociones culturales, Prometeatre, Telentrada, “El Periódico”, Abacus Cooperativa i la Federació Llull.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content