Presentació de Golden Vintage a BCN

golden+vintage+bcn
S’ha fet a Barcelona, el saló de presentació dels vins que porta en distribució l’empresa Golden vintage. El tast es va fer a les magnífiques instal·lacions de la fàbrica moritz a Barcelona. S’han pogut tastar vins de Champagne, Bourgogne, Bordeaux, Cahors, Corbieres, Roussillon, Priorat i Toro, una cinquantena de vins, de moderats.
D’entre tots ells, destaco els vins de Dominique Andiran, propietari de Domaine Haut Campagnau, a Gers, Sud Oest (France).  Uns vins provinents de cultiu biodinàmic, dosis molt baixes o nul·les de SO2, obtenint com a resultat uns vins molt particulars i singulars, absolutament recomanables.
També destaco els vins de Ricart Rofes que fa al priorat, amb els vins raret i rar, sobretot el seu vi blanc de garnatxa blanca i Chenin.
Un tast ben organitzat, ben situat i en un espai idoni per a fet aquest tipus d’actes.
Res a veure amb la presentació de la guia de vins de Catalunya 2013, que es va fer la setmana passada a la discoteca Otto Zutz, a Barcelona. Un local estret, molt poc il·luminat, totalment inadequat per a tastar vins. Parlant amb diferents cellers presents, tots em van dir el mateix: que el lloc els semblava totalment equivocat per a fer una presentació per a professionals. Esperem que en pròximes edicions, escullin millors locals, tal com van fer en les anteriors edicions.
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content