Bouquet d’Alella, DO Alella

Bouquet d’Alella
Sant Josep de Calasanç, 8
Alella
Visites  concertades: 
Diumenges a les 12h visites guiades, Visita de les vinyes, celler i degustació 10 €.
 
bouquet+d'alella
És el celler més jove de la DO D’Alella, amb sols tres anyades al mercat. Treballen les varietats autòctones de la zona, i també de foranies, en mode experimentació. El celler està situat en l’antiga propietat de la família, una casa noble de pages, del segle XIV, que ha estat rehabilitada com a celler, oferint la possibilitat de llogar les sales per a esdeveniments privats.
Ofereixen als visitants unes activitats anomenades sensacions bouquet, per acostar-se al món del vi, de les quals en destaco dues:
Picnic entre vinyes….
En un espai que tenen habilitat entre les vinyes i amb vistes al mar, l’activitat consta d’una cistella per a dues persones on hi trobem una ampolla de vi, aigua, fruita fresca, i dinar o sopar. El preu es de 30 euros per persona.
Visita entre vinyes….
Consta d’una visita guiada per les vinyes, acabant amb un tast al celler. El preu és de 10€  si es tasta un vi , i de 15€ si es tasten tres vins.
  
bouquet+d'alella+vins
En la nostra visita hem tastat mostres de tina, vins encara acabant-se, una Garnatxa blanca 2012 i  la Pansa blanca 2012, dos vins nets, frescos i perfumats. El Shiraz 2012, discret en nas, se li ha de donar temps, i un Cabernet Sauvignon 2012 força interessant.
Tastem un cupatge de garnatxa blanca i pansa blanca 2011, o trobem un vi floral, exòtic, femení, fàcil de beure, sense estridències en boca.
Una  garnatxa blanca i pansa blanca 2011 fermentada en bota, on destaquen les aromes de la fusta,( fumats, torrats) records de mantega i vainilles, amb una boca untuosa i un agradable final lleugerament amarg. Hem trobat una fusta ben integrada, gens molesta.
En resum, un jove celler, que comencen el seu camí, amb uns vins nets, honestos i a preus competitius.
 
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content