Fòrum Girona 2013

En aquesta edició hem visitat la fira, i d’entre els cellers destaco els vins del Penedès de Tayaimgut, molt singulars. Els vins de celler de Capçanes, nets i frescos; a l’estand de Primeras Marcas, els vins de Montsant i Priorat de la Sara Pérez i en Renée Barbier, delicats i profunds.
Pel que fa als productes alimentaris, hi havia representació de la casa Joselito, marca en hores baixes, un producte prostituït a les grans superfícies,  uns pernils i uns productes que queden allunyats de la qualitat que havien fet gala fa anys, abans que a 29 treballadors de la plantilla de la fàbrica de Joselito els hi toqués 41 milions d’euros en un Euromillones. Aquests treballadors van plegar immediatament i l’empresa es va quedar sense mà d’obra qualificada, traslladant la inexperiència de la nova plantilla, a la qualitat del producte que podem trobar ara al mercat. Una llàstima.

A l’altra cara de la moneda, trobem els productes gastronòmics de l’empresa Sosa, situada a Moià (Moianès), selecció de productes d’extraordinària qualitat, i d’accessoris per a alta cuina.

Vàrem tenir l’oportunitat de degustar:

 
Sosa+forum+girona+2013+1

Amanida d’embotit capipota marinat

Pernil cuit al tall
Tàrtar de bou de la Vall d’Esla amb fulla de mostassa
Bikini de sobrassada dels Casals amb mel crispi
 
sosa+forum+girona+2013+2

Pop de las Rias d’Aurosa amb pebre vermell

Lluç de Celeiro a la planxa
 

Bacallà al pil pil amb perles de llimona cold confit

 
 
Sosa+forum+girona+2013+3

Botifarra del perol blanca i negra 

Papada de porc ibèric pur de gla, amb chutney de mango cold confit
Llom de cérvol amb salsa de caça i mirtil cold confit
Sosa+forum+girona+2013+4
 
I gormanderies vàries i macarons de postres. L’empresa Sosa s’erigeix en un dels puntals de la distribució de productes d’alta qualitat per a la restauració del país.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content