Luis Gutiérrez el nou tastador de Robert Parker

Luis Gutiérrez, de quaranta-vuit anys, col·laborador de elmundovino i membre del seu equip de tast des de la seva fundació el 2000, és el nou responsable d’Espanya, Argentina i Xile per a ‘The Wine Advocate’ (TWA), la influent publicació de Robert Parker, segons ha anunciat el 23 d’abril la seva directora, Lisa Perrotti-Brown. Gutiérrez és el successor de Neal Martin, qui passa a cobrir diverses zones, fonamentalment la Côte-d’Or a Borgonya, després d’una reassignació general en TWA motivada per la dimissió d’Antonio Galloni.
Gutiérrez, fins ara directiu d’una multinacional de l’embalatge en la seva filial espanyola, forma part del petit
luis+gutierrez

Nucli d’enamorats del vi als que EL MUNDO i elmundo.es van acollir fa tretze anys en el seu nou portal dedicat al vi i la seva cultura, elmundovino.

Al llarg dels anys, els articles de Gutiérrez, molt divulgatius i amens, van acostar als aficionats espanyols a zones mal conegudes de dins i de fora d’Espanya, del Priorat a Portugal, de Suïssa a Borgonya. Li van valer el Premi Nacional de Gastronomia a la millor tasca periodística de la Reial Acadèmia de Gastronomia en 2012.
El seu treball des de 2012 en el lloc d’internet de la britànica Jancis Robinson i la seva coautoria, amb dos dels escriptors de elmundovino, Jesús Barquín i Víctor de la Serna, de ‘The Finest Wines of Rioja and Northwest Spain’, premi André Simon 2011 (el guardó britànic més prestigiós als llibres de gastronomia i vi) ei van donar a conèixer internacionalment.
Guanyador al costat d’Ignacio Villalgordo, d’una edició del campionat de tast per parelles de Vila Viniteca, la reputació de Gutiérrez com tastador també ha traspassat les fronteres.
Font: Elmundovino

Voleu fer un tast de vins a domicili? aquí us ho expliquem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut