Comercial Peralada al Liceu

perelada+comercial+liceu

 Un any més hem pogut assistir a la Presentació dels vins de l’empresa Peralada Comercial, dels seus propis vins i dels que porta en distribució. Aquest cop la presentació es va fer al gran teatre del Liceu, a Barcelona.

Distribuïts en dos espais diferents, el saló dels miralls i el foyer, van atendre unes 1500 persones que volien tastar els seus productes. Molts vins per tastar, bons destil·lats, molta feina a fer. Va sobresortir  del que vàrem tastar, en la meva humil opinió, els vins de la Chablisienne, uns vins dels borgonyes que sempre tenen coses a dir.
També la presència del senyor Christopher Cannan, en l’estand de Domaine E.Guigal, amb vins de la Vallée du Rhône.
Del celler australià Penfolds, el BIN 707, un Cabernet Sauvignon del 2008, madur i ampli, i el Grange 2006, un Shiraz molt suau en boca, a priori sembla mancat de potència, però al cap d’uns instants agafa una intensitat aromàtica d’una persistència extraordinàriament llarga, que contrasta amb la seva innocència inicial en boca. Un gran vi.
Delfi+Sanahuja
Al pis de dalt trobem els vins propis de la casa, i servint el finca Garbet i el EX EX9, el gran Delfí Sanahuja, director tècnic de Castell de Peralada. El EXEX9, és un vi fet amb les varietats Sangiovese i Nero d’Avola: un vi fresc i viu, ampli en boca, amb recorregut, i en definitiva, un vi sorprenent. La meva admiració i respecte pel gran treball de Delfí al grup Peralada.
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut