Mas tinell, nova imatge.

mas+tinell
Aquesta setmana he pogut tastar tres vins de Mas Tinell, que seguint la línia marcada pel seu vi Gisele, tastat fa uns mesos, han seguit redissenyant les etiquetes, oferint una imatge més moderna i atractiva, buscant apropar-les a un consumidor més jove, que serà el consumidor del futur.
Els vins tastats han estat L’alba blanc de lluna 2012, un vi fet amb les tres varietats típiques del vi base per a fer CAVA, el Macabeu, Xarel·lo i la Parellada, però han completat aquesta base amb un 30% de la varietat Muscat, per potenciar sobretot, la seva fragància en nas. És un vi femení, podríem dir, que convida beure amb facilitat, perfecte per prendre com a aperitiu, com a copa de benvinguda, esperant que arriben la resta de convidats.   
El Mas Tinell Chardonnay 2012, és un vi fet amb la varietat Chardonnay , amb més caràcter, i sobretot amb més volum en boca, més untuós més llarg, per a prendre menjant, amb plats de carn blanca, i pastes amb salses lleugeres.  
El Mas Tinell Arte 2007, és un vi negre, fet amb les varietats Cabernet Sauvignon, Merlot i Garnatxa, que ha fet una criança en bota de fusta d’un any. És un vi net, amb estructura sedosa, agradable i de certa complexitat. Un vi amb un ampli ventall de possibilitats a la taula.
En definitiva, vins ben fets, de preus correctes, i provinents d’un celler, al qual val la pena fer una visita. I tot això, al Penedès.
No us voleu desplaçar i voleu fer un tast de vins a domicili? Cap problema, venim!
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content