Tertulias del vino, 15 de Maig Barcelona

Després de la passada edició de les tertulias del vino, en la que vàrem poder tastar els vins de Santiago Ruiz, un albariño amb dues anyades 2011 i 2012, un vi de Navarra, el  Mil Gracias  de Ochoa 2010, fet amb la varietat Graciano, el Parató Samsó 2008, un vi del Penedès elaborat amb Samsó 100%, i un el CAVA Rabetllat i Vidal Reserva de la finca Extra Brut 2007. Es va acabar els tats degustant els excepcionals productes de Carn de poltre de muntanya (Ripollès), de la mà del productor Joan Moret, vàrem tastar carn, croquetes, hamburgueses, fuet i xoriç de carn de poltre. Va ser un tast força concorregut i interessant.
Tornem el dimecres amb més vins, i aquest cop amb els productes de l’ànec de la granja de Can Manent de Santa Eulàlia de Ronçana.
Espero veure-us a tots allà, i gaudir d’un altre tertulias del vino, tots plegats.
 
tertulias+del+vino+maig+2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut