Tot al dilluns, Mestres, Alta Alella, la part dels àngels, Gramona

ronqueo+atun+rojo+mestres+blue+fin
Cava+Mestres+blue+finAvui ha estat un dia de molts actes en el món el vi. A les 11 del matí començava a Barcelona, a l’hotel W, la festa del ronqueo de la tonyina vermella, amb el Cava Mestres presentant un nou cava, el Blue Fin, amb un elenc de cuiners que han ofert una preparació de la tonyina segons la seva visió: Carles Abellán, Albert Adrià, Ever d’espai kru, Philippe de Roca Mo, Fernando Córdoba del Faro del Puerto (Cádiz), Nando Jubany de  Can Jubany, Sr. Komuta: Shibui (Japón), Toni Romero de Suculent, i David de Bocagrande.
 
A les 12 començava a Alella, la jornada de portes obertes als cellers Alta Alella, amb la participació de diferents restaurants de la zona, i aquest any, amb la possibilitat de poder comprar alguns productes (pa, formatges, embotits, ous, productes d’horta, etc). Seguint la tendència del mercat, Alta Alella també ha tret al mercat vins naturals, o sigui, sense sulfurós. Fa poc, també han canviat la imatge de les seves etiquetes.
alta+alella+portes+obertes
 
També durant el dia d’avui, en Julien, propietari de la tenda de vins la part dels àngels, feia una petita presentació d’alguns vins de la Borgonya, que ha estat interessant.
I a la tarda, a les 18H00 la casa Gramona, ha ofert el segon tast del canvi de paradigma, que ja va efectuar fa unes setmanes a l’hotel Palace, però aquest cop l’ha fet a les instal·lacions de la fàbrica Moritz de Barcelona.
Un dia amb massa activitats. I bones activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content