Caves Nadal, portes obertes.

caves+nadal+2013
Un altre any hem pogut assistir a una jornada a la finca de Caves Nadal a Torrelavit, portes obertes per als seus clients, on s’han pogut tastar els seus caves, Nadal Brut Salvatge i el Nadal Brut Salvatge rosat, RNG brut, i el vi blanc xarel·lo 2012.
Als jardins de la casa, distribuïts en parades, oferint els seus productes, aquest any hi havia: 
Les carns de J.Mila (Vilafranca del Penedès), amb Pinxos morunos, xistorra,    roast beef , carns de vedella d’Irlanda, de Nebraska, i nacional.
La casa de neules artesanes Graupera (Mataró) amb les seves joies gastronòmiques, neules farcides de xocolata blanca i maduixes del maresme, de mango i xocolata amb llet, de iogurt i fruits del bosc, i un llarg i llaminer, etc. 
Els torrons de Garcia Sirvent (Vilafranca del Penedès), amb un gelat de cava, els iogurts del pastoret (Sant Guim de Freixenet) amb iogurts de Toffee Cafè, Pera amb canyella, Poma al forn, Festuc amb xocolata blanca, Taronja i Xocolata, Llimona i menta, Figues amb Nous de Macadamia, Mango i Fruits del Bosc, realment bons i amb una excel·lent presentació.
La casa Casa boix (Sant Pere de Riudebitlles) especialitzats en xarcuteria fina de pernils cuits, gall d’indi, llom i bacon. 
L’empresa Atalis Menorca amb sals de bany i sabons, les conserves de Adolfo Sádaba amb espàrrecs de calibre gegant, pebrots del piquillo, llegums, tonyina, bolets, escabetx…
L’empresa El Molí de la Creu (la galera) amb oli d’oliveres mil·lenàries, oferint olis  monovarietals de morrut, sevillenca i farg, caviar italià Adamas,  Embotits de la casa Mitjans (Olèrdola), Illa de Riu (L’Aldea) arròs i arròs bomba, els formatges de cabra (i vaca) Artelac (Sant Vicenç de Castellet), pa artesà de fermentació lenta i llevat natural, de la Fleca Parés (Vilafranca del Penedès), ibericos Carrasco (Guijuelo) amb un pernil amb una curació de 36 mesos,  Granja Luisiana (Deltebre) amb els seus productes de l’ànec, fruits secs de l’empresa Les Garrigues (Sant Martí Sarroca), Davidoff amb una selecció de cigars per acabar la jornada com cal, i cafès Novell (Vilafranca del Penedès).
Amb ganes de tornar-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content