la venda de vins per internet

Segons un estudi francès sobre el consum de vi online, els compradors de vi per Internet consumeixen amb més freqüència i gasten fins a 14 euros més per ampolla, segons ha revelat l’estudi ‘Els compradors de vi en línia, realitzat per Vente-privee, web de vendes flaix per Internet. El cofundador de la companyia, Xavier Court, ha presentat juntament amb Emmanuel Imbert, expert en vi del web de vendes flaix, aquest estudi en el marc del Saló Vinexpo, que s’està celebrant a Bordeus.
Emmanuel Imbert va destacar que “els hàbits de compra de vi s’inverteixen a Internet“. “El preu o els guardons no són els criteris principals, el comprador en línia busca un enfocament més global del producte i busca la qualitat més que la quantitat“, ha assenyalat.
L’estudi reflecteix que els compradors de vi per Internet són més gourmets, ja que consumeixen amb més freqüència i gasten més i revela que tres de cada quatre beuen vi almenys una o dues vegades per setmana.
El vi negre és el més apreciat pels europeus, però ho és encara més pels compradors en línia (62%), que gasten de mitjana fins a 14 euros més que els compradors exclusius en botigues físiques, i fins a 9 euros més per oferir als seus convidats o per a fer un regal.
D’altra banda, els compradors en línia prefereixen els vins francesos, italians i espanyols, a causa que tenen consideren que tenen una millor imatge, tot i que demostren tenir més curiositat pels vins internacionals.
El comprador de vi per internet té un perfil més masculí en comparació amb els exclusivament ‘offline’ tot i que s’ha apreciat en les últimes anàlisis, que la dona està augmentant la seva presència en les compres. Font:elmundovino.

Si voleu fer un tast de vins, aquí us ho podem arreglar.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content