Gin Show Barcelona, 26 de Juny

gin show logo
El dimecres 26 de juny a partir de les 17h, a l’hotel Juan Carlos I, el Gin Show arriba per seduir a tots els assistents amb les millors gammes de ginebra i tònica Premium que operen al país, per educar sobre altres formes de consum a través de la cocteleria més creativa, nous productes que s’exposaran per al mercat nacional, els principals botànics que s’empren en la destil·lació d’aquest espirituós i les Masterclass amb els millors experts del sector.
Entre les principals activitats per aquesta X edició ressaltem:
• Espai “Drinks Màrqueting R+D” on els principals coctelers de referència internacional ens sorprendran amb la cocteleria més puntera i innovadora, amb cridaneres harmonies gastronòmiques. Les tendències del futur de la ginebra i la tònica.
• La presència del Sr William Chase que ens acompanya en aquesta última edició de l’any.
• La talladora de fruites Judit Comes campiona europea i a nivell mundial ensenyarà noves i espectaculars formes d’harmonitzar fruita tallada amb la ginebra Bloom.
• Noves tendències i les més sorprenents creativitats en cocteleria de la mà de Vones, Schweppes, i Botanic entre d’altres.
• Àrea de premsa on els assistents podran fullejar i obtenir revistes especilizadas del sector.
• Bosc de les aromes, un recorregut sensorial amb més de 60 botànics diferents amb procés de destil·lació en viu.
Per als que vulguin aprendre més sobre algunes de les marques més prestigioses del mercat, es realitzaran ponències guiades per experts del sector:

• Masterclass Bloom: Impartida per Joanne Moore, setena dona Màster Distiller en els 250 anys d’història de les ginebres Greenalls. Única dona que ostenta aquest lloc.
• Masterclass d’Brockmans: Una de les marques protagonistes del mercat actual, on Jesús Bernad, expert coneixedor i professional en la matèria ens mostrarà els seus principals matisos i diferències.

• Masterclass d’Botanic: Una de les marques protagonistes gràcies als seus 10 botànics 100% naturals que li donen equilibri i elegància.
• Masterclass sobre cocteleria a càrrec dels bartenders Jordi Otero, millor cocteler WorldClass 2010 a nivell mundial, Joao Eusebio amant de la cocteleria, pilar del bar Mutis un dels bars referents a nivell europeu i Miguel Fletxa mixólogo i expert en destil·lats.
Si voleu fer un taller de gintònics, aquí us ho podem arreglar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content