2on Tast Amateur per Parelles, Vilanova del Vallès.

 
tast+amateur+per+parelles+vilanova
Ja ha arribat la festa major de Vilanova del Vallès, i com l’any passat, tornen a celebrar el concurs de tast amateur per parelles. Aquesta activitat es fa al carrer de la palma, de Vilanova del Vallès, i és organitzada per la botiga de vins Mundivinoteca, amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès.
L’activitat és gratuïta, prèvia inscripció, al telèfon de la botiga 93 845 99 85.
El tast es realitza en parella, i consta de 4 proves on s’han d’identificar diferents vins, amb algunes pistes que donaran els jutges. En cas d’empat, hi haurà una cinquena prova per a decidir els guanyadors del concurs.
Les tres parelles millor classificades, tindran premi.

 

El concurs es fa divendres dia 23 d’agost.
Us hi esperem a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content