Terrassa de vins, nou projecte entorn del vi

Dilluns 1 de Juliol es va presentar en societat el projecte Terrassa de vins. En aquesta ocasió, es va fer un tast dels vins de Castell d’encús, de la mà del seu propietari, en Raül Bobet.
Raül Bobet va explicar als assistents, unes 150 persones, entre aficionats i professionals el món del vi i de les xarxes socials, quatre dels seus vins, el Taleia (Sauvignon Blanc i Semillon), Ekam (Riesling amb albariño), Acusp (Pinot Noir) i el Quest (Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc i Petit Verdot). Uns vins blancs amb una certa complexitat, que ja s’expressen sols.
Uns vins elèctrics, directes, vius, on podem mastegar la fruita, amb una certa rusticitat, però potser, al provenir de vinyes molt joves, encara els hi falta la profunditat del temps. Uns vins d’un projecte interessant, que caldrà seguir el seu recorregut per veure’n el potencial.
Pel que fa al projecte Terrassa de vins, es farà un fira el pròxim dia, amb tastos, ponències, presentacions, i sobretot divulgació del món del vi.
Esperem que Terrassa sigui una opció molt més atractiva que la desapareguda catavins de Sabadell, on es trobava a faltar una organització més professional i unes ponències amb ponents menys mediàtics i més rigorosos.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content