marca vi ’13, Figueres 6 de setembre

Logo MarcaVi
El MarcaVi és un seminari de winebranding que neix amb la voluntat de convertir-se en un referent en creació de marca en l’àmbit del vi i l’enoturisme a Catalunya i en una cita ineludible per a empreses i institucions que vulguin potenciar l’enoturisme i/o la venda de vi i necessitin posicionar la seva marca. És l’únic seminari especialitzat en creació de marca a l’entorn del món del vi i l’enoturisme que es realitza a Catalunya.
Aquest seminari està pensat per a donar les eines necessàries perquè tots els negocis creats al voltant del vi i del turisme que aquest genera puguin crear una marca i puguin posicionar-se entre els seus públics. Així doncs, està enfocat a cellers, restaurants, enoteques, distribuïdors, bars de vins, destinacions enoturístiques, empreses de turisme i serveis, agències de viatges i ajuntaments, entre d’altres.
Cada vegada més els negocis al voltant del vi i les destinacions enoturístiques competeixen en mercats propers i també llunyans. Aquest nou context competitiu brinda noves oportunitats que requereixen, però, un gran esforç en màrqueting i comunicació. Durant la jornada, cinc especialistes de primer nivell en màrqueting i branding -professors d’universitats de prestigi, professionals i responsables de màrqueting de reconegudes marques de vi- ajudaran a les empreses i institucions assistents a crear, valorar i posicionar la seva marca. Consulta tot el programa del MarcaVi 2013 / Descarrega’t el programa MarcaVi 2013.

 

El MarcaVi tindrà lloc a Figueres el divendres 6 de setembre del 2013, en el marc de la XXIX Mostra del Vi de l’Empordà. Un cop acabada la jornada de winebranding els assistents que ho desitgin podran assistir a un tast horitzontal de vins DO Empordà de 2009 dirigit per Laura Masramon, Empordà Personal Sommelier.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content