Denominació d’origen maridant música, l’auditori BCN, 18 de gener

bcnclarinet+players+maridant+musica
Denominació d’Origen_Maridant Música uneix músics i vins catalans en un nou format concertístic de L’Auditori que aposta per l’experimentació sensorial amb un format intimista.
Amb la col·laboració dels sommeliers de la botiga online de vins catalans vidirecte.cat es realitzarà un tast de vins en consonància amb les obres programades.
El tret de sortida serà el dissabte dia 18 de gener, a càrrec dels Barcelona Clarinet Players, formació de músics de la Banda Municipal de Barcelona, amb un concert especial en el qual es fusionarà música, degustació de vins catalans i pintura amb vi en directe a càrrec de l’artista Marina Durany.
Innovació, fusió, interdisciplinarietat o pedagogia són alguns dels conceptes que millor defineixen la línia creadora dels Barcelona Clarinet Players. L’agrupació neix l’any 2010 i està formada per membres de la Banda Municipal de Barcelona. Tot i la seva curta trajectòria, han participat en el V Congrés Nacional i II Congrés Europeu del Clarinet celebrat a Madrid el desembre del 2011. El passat 2012 van ser premiats amb un accèssit al concurs Videoclàssics del Festival de Pasqua de Cervera per la col·laboració al vídeo Ragtime, del director Ibai Abad.
Podeu comprar les entrades, aquest enllaç.
 
Intèrprets
Manuel Martínez, clarinet
Xavier Vilaplana, clarinet
Martí Guasteví, corno di bassetto
José Vicente Montesinos, clarinet baix
 
Programa
HOEDL Quartet núm. 1 / September / Rundfunk
BCP Recordant Verdi i Wagner
SATIE Trois Gymnopédies
TARÍN Obra estrena

 

ITURRALDE A Granados / A Turina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content