idiotes als dos costats

Moes Bar+r

A vegades treballant com a sommelier, has d’aguantar a clients maleducats (gràcies a Déu, molt pocs) i a vegades com a client, has d’aguantar a professionals de la restauració (cambrers, maîtres, sommeliers, etc.) idiotes.

L’altre dia vaig anar a la presentació dels vins d’un elaborador, en un local on tenen diferents espais: barra, bar de vins, restaurant, etc. Acabada la presentació, ens vàrem quedar a menjar alguns platets a la sala del restaurant. 
He de dir, que el 98% de la gent que va anar a la presentació, va tastar els vins i va marxar sense fer cap mena de despesa al local. Nosaltres, aprofitant els vins que havien ofert al tast, vàrem demanar uns platets per matar el cuc, i també per a fer una mica de despesa.
A un dels responsables de la sala, no li va agradar el fet que mengéssim d’aquesta manera, i va comentar en veu alta, a alguns dels assistents al tast que hay gente que coge copas de vino y se va a comer a la sala”.
Els moments que travessem, són molt complicats per a molts sectors i concretament molt delicats per a la restauració, on la clientela és escassa, i on s’ha de ser creatiu per a captar clients.
Si un client aprofitant que el convides a una copa de vi, demana menjar, i en definitiva, fa despesa al local, crec que això contribueix en part a la sostenibilitat econòmica del local, i entre altres coses, a pagar el sou dels personatges que treballen en aquest establiment. Si el responsable de la sala, no entén això, i no veu més enllà del seu nas, crec que aquest responsable és una mica idiota. O pot ser que li sobrin els clients (no és el cas d’aquest local).
Però jo com a client, puc estar perfectament equivocat, i l’idiota, ser jo.   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut