Vins Rosats DO Navarra, #tunoerescomotodos

tu no eres como todos 3

Ahir es va fer la presentació de la nova campanya de promoció del vi Rosat de Navarra, a la Mantequeria Ravell, una de les icones gastronòmiques de la ciutat de Barcelona.

mojiros%25C3%25A9Aquest acte va aplegar a una vintena de persones de diferents àmbits, comunicadors, agitadors culturals, publicistes, i gent del món del vi.
L’acte, amenitzat per l’actuació d’un pianista, va començar amb una copa de benvinguda de vi rosat, i després el cocteler Carlos Rodríguez, va presentar el Mojirosé, un còctel fet amb la base d’un mojito (llima, sucre, menta/Hierbabuena) però substituint el rom per un vi Rosat de Navarra. El resultat és un còctel molt refrescant, amb un contingut alcohòlic molt baix, perfecte per als dies de calor. I una alternativa de consum saludable, i per potenciar el sector del vi!
Comencem amb un Pintxo de xistorra amb formatge idiazabal i passem a la taula. 
Un Caneló de bacallà amb pebrots del piquillo, uns Ous ferrats amb card i pernil, un Confit de garrí amb espàrrecs blancs i carxofes, i quallada de llet d’ovella i mel.
tunoerescomotodos+can+ravell+totes

 

vins+rosats+de+navarraEls plats van estar acompanyats per tres vins rosats de Navarra, el gran Feudo, el viña Juguera i el urabain.
Una agradable vetllada amb gent interessant de diferents sectors, i amb un descobriment que segur que utilitzaré aquest estiu. El Mojirosé.
Sols faré una crítica als cartells de la promoció de la campanya: Algú, d’una vegada ja, hauria d’explicar als dissenyadors gràfics, als fotògrafs, als estilistes, i a la gent en general, que les copes no s’agafen mai pel recipient, que sols es poden agafar pel peu o per la cama.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut