Sant Boi Degusta Carxofes 2014

El diumenge 30 de març torna una de les principals festes populars de Sant Boi, amb la carxofa com a gran protagonista. Una quinzena de restaurants locals cuinaran un plat cadascun, sempre amb la carxofa com a ingredient principal, i les persones assistents els podran tastar al llarg de la jornada.
Amb l’eslògan «Sant Boi degusta carxofes», la tradicional festa santboiana tindrà lloc un cop més a la rambla de Rafael Casanova. De les dotze del matí a les cinc de la tarda, les persones assistents podran degustar els plats que prefereixin d’entre una bona col·lecció de suculentes propostes gastronòmiques.
Els tiquets estan a la venda als casals de barri, a l’OMAP i als restaurants participants. Cada tiquet costa  10 euros de venda anticipada i 12 euros el mateix dia (fins exhauriment d’existències), i dona dret a tastar 4 plats (més pa, postres, beguda, vi o cava) i inclou un número per participar en el sorteig de diferents premis. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content