Martialis 2013

martialis+2013
Aquesta setmana s’ha fet a la masia de can Morral (Ullastrell), la presentació de la tercera anyada del vi Martialis 2013, un vi on, com a caps visibles hi trobem al cuiner Artur Martínez, propietari del Restaurant Capritx, el Sommelier Rafa Blanco, de La Terrassa del Museu, i l’agricultor vitícola Xavier Morral.
El vi prové d’unes vinyes al costat de la masia, vinyes de macabeu d’uns 60 anys.
martialis+2013+bEl vi ha estat treballat amb les seves mares (per a guanyar untuositat) i en part, criat en botes de fusta. D’aquesta manera el vi aconsegueix aromes provinents de la fusta, estructura tànnica, però al ser copejat amb vi que no ha passat per fusta, fa que aquesta quedi integrada en conjunt, sense predominar en cap cas.
El vi, de tons grog-verdosos, brillant, mostra una frescor i netedat en nas, fruita blanca (pera, poma), cítrics (pell d’aranja), fulla verda de parra.
En boca, viu, untuós, fresc, i agradable, d’acidesa mesurada, i de glop llarg.
El podem trobar a botiges a uns 10€.
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut