Tast a l’interior d’un cub amb una espelma, a ca n’Estella

ca%2Bn'estella
A la llum d’una espelma i a l’interior d’un dels cups originals de la masia dels Rabetllat i Vidal a Finca Ca N’Estella: una experiència insòlita en enoturisme que completa una visita plena de petits detalls a aquest celler familiar de la DO Penedès.
A Sant Esteve Sesrovires (Barcelona). A tocar de 35 ha de vinya, la masia construïda per Joan Estella el 1847 va ser concebuda com a centre de la finca vitivinícola des del seu origen. Quan Delfí Rabetllat va adquirir aquesta finca el 1963 encara s’hi conservaven alguns dels cups originals per a l’elaboració del vi. Amb bon criteri, va decidir conservar-los, tot i que, amb el temps, els Rabetllat i Vidal —la família propietària— va instal·lar equips nous per tal de garantir la qualitat de les elaboracions.
Ara la família ha ideat una nova proposta, que consisteix a fer un tast a
a la llum d’una espelma. Amb el sentit de la vista a mínims, la percepció olfactiva i gustativa s’aguditza i el visitant viu una experiència singular.
 Finca Ca N’Estella:
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut