Nova App de l’Enoguia

enoguia
Nova App de l’Enoguia, amb més de 100 cellers per visitar a la província de Tarragona

Després del llançament a principis d’any de l’Enoguia Cellers de Tarragona en versió paper, arriba ara la versió app per a mòbils. L’aplicació inclou les set denominacions d’origen de la província de Tarragona: DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Penedès (Tarragona), DOQ Priorat, DO Tarragona, DO Terra Alta i DO Catalunya.
La nova app es troba ja disponible per a Android i també per iOS, es pot descarregar de forma gratuïta des dels seus respectius markets
L’aplicatiu de la Enoguia és una eina indispensable per a tots els amants de l’enoturisme que desitgen conèixer la riquesa vinícola, gastronòmica i cultural d’una de les zones d’Espanya amb més tradició i qualitat vitivinícola.
Entre les principals característiques de l’aplicació cal destacar el sistema de geolocalització que permet cercar els cellers més propers a la ubicació de l’usuari utilitzant tecnologia GPS.
La versió, app compta amb totes les dades necessàries per concertar una visita directament amb el celler: horaris, preus, idiomes, vins a tastar… i altres utilitats com poder compartir directament a Facebook i Twitter la visita que en aquest moment estàs realitzant.
La nova app de l’Enoguias’uneix a la versió ja existent en paper i a la versió web: www.enoguia.cat
Aquesta versió en paper es continua distribuint gratuïtament a les oficines de turisme de la província de Tarragona.
Durant l’any que ve Nimia Comunicació té previst redissenyar totalment la versió web per adaptar-la a les noves tendències i continuar millorant el nivell de visites i de reserves, que durant el passat any han crescut de manera molt important usant el portal web.


> > Descarregar per iPhone

> > Descarregar per Android

 

Més informació:
www.enoguia.cat
oscar@nimia.net
619 482 121
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content