Millor cuiner de l’any 2014

Premi Cuiner de l Any Forum Ga 54362963331 54028874188 960 639
Ja podeu votar online, a la quarta edició del concurs Cuiner de l’Any, posada en marxa per Fòrum Gastronòmic, un premi que pretén reconèixer la tasca de cuiners que representen la nova cuina catalana, que destaquen per la utilització de productes de proximitat, el respecte a la terra i la relació amb el productor.
 
El premi Cuiner de l’Any vol donar a conèixer als professionals de la cuina que fan difusió d’aquests valors i en aquesta ocasió els cinc candidats que opten al guardó són: Jordi Guillem (Lo Mam), restaurant situat a Segur de Calafell, Albert Ortiz (Axol) restuarant situata a Cabrils, Anna Maria Tengo (Can Major) restaurant situat a Montmelò, Guillem Oliva (Monvinic) restaurant situat a Barcelona ciutat, i Miquel Aldana (Tres Macarrons) restaurant situat al Masnou.
Un jurat, format professionals de diferents àmbits gastronòmics, ha estat en encarregat de fer la selecció dels candidats.
La votació es realitza a través d’una enquesta en línia de La Vanguardia i en ella es troba també un vídeo de presentació de cada candidat en el qual mostren l’elaboració d’una de les seves receptes.
El proper 13 d’octubre finalitzarà el període de votació després del qual sortirà el ‘Cuiner de l’Any 2014’. El premi es donarà a conèixer el dilluns 20 d’octubre en una sessió a l’Auditori de Fòrum Gastronòmic de Barcelona en què els finalistes elaboraran els seus plats en directe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut