Praktik Vinoteca, Barcelona

Praktik%2BVinoteca k
A la gent que ens agrada el vi, i als que intenten difondre una mica més de coneixement sobre el món del vi, tenim a Barcelona, una nova eina per fomentar el seu consum.
El grup Hoteler Praktik, ha obert a Barcelona el Praktik Vinoteca.
El Praktik Vinoteca és hotel boutique dedicat al món del vi. El vi és un producte, símbol de la Mediterrània, i un dels elements més importants de la nostra cultura; i per tant un element per a compartir i per a mostrar a tot el turisme que ens visita.
En els darrers anys hi ha hagut un augment del turista que cerca qualitat, l’excel·lència en el servei, en conèixer i consumir productes de qualitat, de proximitat, i amb identitat de la zona.
A Catalunya tenim un ampli ventall de possibilitats gastronòmiques i una molt bona oferta pel que fa a vins de qualitat. Allà on s’hi ha invertit diners i ganes de fer les coses bé, s’hi han obtingut bons resultats, i en trobem molt bons exemples al llarg de cada una de les nostres Denominacions d’Origen Catalanes.
I al Praktik Vinoteca es vol mostrar aquesta identitat vinícola al visitant forà, oferint-li una representació dels vins del territori, amb tastos dirigits per un sommelier, que els dona la benvinguda a l’hotel amb una copa de vi.
Praktik%2BVinoteca1 k

 

Disposen d’una oferta de vins a copes d’unes 30 referències, i oferint la possibilitat que els seus clients puguin comprar aquests vins, rebent-los a casa, si ho desitgen. En una sala habilitada, es fan tastos dirigits de vi.  
Aquests serveis, de moment, són únicament a l’abast dels seus clients, però s’estan plantejant l’opció d’obrir les seves instal·lacions al públic en general, sobretot pel que fa a tastos per a grups, on es pot fer la reserva trucant a l’hotel.
L’interiorisme de Praktik Vinoteca és obra de Lázaro Rosa-Violán, autor de molts dels locals oberts darrerament a la ciutat.
L’hotel Praktik Vinoteca disposa de 64 habitacions, oferint dues opcions: la doble King (34 en total), amb un llit de matrimoni extra-gran, i la doble Twin (30 en total), amb dos llits individuals.
 
Hotel Praktik Vinoteca
Balmes 51. 08007 | Barcelona
Tel. (+34) 93 454 50 28
Data d’obertura: 15 octubre 2014 www.hotelpraktikvinoteca.com
 
Altres hotels del grup:
Hotel Praktik Bakery (Barcelona)
Hotel que integra un forn dins de l’hotel.
És un hotel diferent, que introdueix una cosa tan “casolana” com el pa, perquè els nostres clients es sentin com a casa i gaudeixin de la més saborosa rebosteria de l’obrador Baluard d’Anna Bellsolà.
Hotel Praktik Rambla (Barcelona)
Ocupa un palauet espectacular del segle XIX a la cèntrica i arbrada Rambla Catalunya. L’arquitectura que tant distingeix la ciutat de Barcelona caracteritza aquest hotel, que conserva elements originals com ara les columnes barroques i els colorits terres de mosaic.
Hotel Praktik Garden (Barcelona)
La verda vegetació de les frondoses plantes que donen la benvinguda a l’hotel confereixen al Garden una sensació d’autèntic oasi en el qual desconnectar el bullici de la ciutat.
Hotel Praktik Metropol (Madrid)
En l’anomenat Broadway madrileny, l’hotel d’estil novaiorquès s’alça a la Gran Via en un imponent edifici de marbre i pedra clara enfront del que al seu dia va ser el primer gratacel d’Europa.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut