Les Angles, neu i cuina.

 

 

les%2Bangles
De la mà del Centre Comercial Ànec Blau, Llenguadoc-Rosselló i de l’agència Tryptic, hem visitat l’estació d’esquí de Les Angles.
L’estació es troba a unes dues hores de Barcelona, ​​al Pirineu francès, a uns 30 km de Puigcerdà, i ofereix un estalvi de temps important en el desplaçament, si ho comparem per exemple, en el que trigaríem a arribar a una pista d’Andorra. A més d’un forfet, amb un preu molt atractiu.
L’estació compta amb un domini esquiable de 55 km, amb el seu punt més alt, situat a 2.400 metres d’altitud i amb 45 pistes de tots els nivells.
Vaig visitar l’estació un dissabte i puc dir que l’afluència de gent, no provoca grans cues, ja que els usuaris queden repartits per tota l’estació en els diferents arrossegaments, telecadires i telecabina. Entre setmana ha de ser una pista molt, molt tranquil·la. I molt agradable.
Vam visitar també el restaurant Le Chalet, situat a 150 m d’on ens deixa el telecabina.
les%2Bangles%2Ble%2Bchalet
“Le Chalet”, un restaurant d’altitud, ofereix als clients una cuina en règim d’autoservei, amb una proposta de plats tradicionals i diversos plats cuinats al moment. Una petita selecció de vins, begudes diverses, pastes i bones carns a la graella. I pels que tenen poc temps, hi ha servei d’entrepans.
Sorprèn la qualitat, la bona presentació i tot això a uns preus moderats.
He de dir que és un dels millors restaurants de pista d’esquí on ha menjat, ja que normalment l’oferta en aquest tipus d’establiments, deixa molt a desitjar. Aquest restaurant també està obert a l’estiu.
Tot el poble de l’estació de les Angles, aquest any estan molt satisfets amb la gran temporada de neu que estan tenint, amb bona neu i amb bon gruix.
En resum, una gran estació per gaudir de la neu, i també de la cuina.
I de la nit. Però aquest, és un altre tema.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut