Birding a Segura Viudas

Des del celler de Segura Viudas, fa temps que s’aposta com a referent enoturístic de la zona del Penedès. Ofereixen visites guiades a la seva finca, on es mostra la biodiversitat de la propietat. Han imprès uns magnífics quaderns de vinya, delicadament il·lustrats, on es recullen les diferents estacions de l’any a la vinya: temps de repòs, temps de brotada, temps de verema. En els quaderns hi trobem dibuixos a carbó dels arbres, insectes, i animals que podem trobar a la vinya al llarg de l’any.
La darrera proposta que ha presentat el celler és el birding. Un recorregut, on passejant per la finca, i amb ajut d’uns binocles, es poden observar les diferents espècies d’ocells que poden anar trobant a la vinya, als torrents, al bosc… és una activitat perfecta per poder fer en família.
birding%2Bsegura%2Bviudas

On els infants podran veure i descobrir natura, en un entorn cuidat i preparat per a aquesta activitat.

I un cop acabat el recorregut per la finca, acabar la visita amb una copa de cava o vi.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content