Descobreix l’arquitectura de La Carretera del Vi

la%2Bcarretera%2Bdel%2Bvi
El proper dissabte 7 i diumenge 8 de novembre, i coincidint també amb el cap de setmana del dia europeu de l’enoturisme, La Carretera del Vi proposa una activitat especial, anomenada “el vi i l’arquitectura”, on es vol mostrar i posar en valor la rica diversitat arquitectònica que hi ha en els cellers i en les poblacions que conformen la ruta.
Visites exclusives sobre l’arquitectura als cellers i a les vinyes
Així, els cellers han preparat propostes específiques sobre l’arquitectura de les seves instal·lacions i finques o ampliant les seves visites amb recorreguts per conèixer a fons els diferents espais singulars de cada celler.
Aquest cap de setmana temàtic és una bona oportunitat per descobrir que a La Carretera del Vi es poden trobar des de cases fortificades on encara s’elabora vi en antics cubs, típiques masies tradicionals catalanes, castells medievals, barraques i marges de pedra seca, fins a cellers i hotels moderns premiats pel seu avantguardisme arquitectònic, tot passant per grans caves subterrànies, cellers amb voltes catalanes, restes arqueològiques o esglésies, entre molts d’altres. Tot plegat, una gran diversitat i riquesa arquitectònica que són un complement ideal als vins i caves dels cellers.
12 cellers i 7 municipis a través d’una App
Els cellers que integren La Carretera del Vi són Bodegas Torre del Veguer, Bodegues Pinord, Cava&Hotel MasTinell, Cellers Torres, Clos Lentiscus, Colet Clàssic Penedès, Finca Viladellops, Mas Bertran, Parés Baltà, Puig Batet, Rovellats i Torreblanca.  La Carretera del Vi transcorre pel traçat tradicional que uneix les poblacions de Sant Martí Sarroca i Sitges, tot passant per Pacs del Penedès, Vilafranca del Penedès, Olèrdola, Canyelles i Sant Pere de Ribes.

 

La ruta es pot seguir mitjançant una aplicació gratuïta per a mòbils i tauletes, que en la seva versió prèmium, permet obtenir atencions i descomptes especials en els cellers.
Enllaç descàrrega iOS (Apple) App Prèmium Passaport La Carretera del Vi:
https://itunes.apple.com/us/app/carretera-del-vi-premium/id1037240047?mt=8
Enllaç descàrrega Android App Prèmium Passaport La Carretera del Vi:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sitem.CarreteraDelViPassport
Enllaç descàrrega Android App gratuïta La Carretera del Vi:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sitem.CarreteraDelVi
Enllaç descarrega iOS (Apple) App gratuïta La Carretera del Vi:
https://itunes.apple.com/us/app/carretera-del-vi/id1002052195?mt=8

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut