Xavier Nadal, nou president de Pimecava

Divendres passat dia 26 de febrer, en el marc de    l’Assemblea    General     Ordinària    de l’entitat,  Xavier  Nadal  de  Caves  Nadal, va agafar relleu en la presidència de Pimecava.

Nadal, que va ser el primer president de l’entitat, desenvoluparà aquesta tasca els dotze mesos vinents fins a finalitzar el mandat de la junta actual, presidida els últims tres anys per Pere Guilera, que deixa el càrrec per temes personals.
Segons el nou president, per aquest període segueixen totalment vigents els objectius marcats i desenvolupats durant l’últim mandat, entre els quals destaquen la promoció dels caves Reserva i Gran Reserva, la representació i defensa dels interessos de les caves petites i mitjanes davant del sector i institucions, vetllar perquè les accions promocionals siguin adequades i accessibles als associats i l’enoturisme. Nadal comenta que durant la seva curta presidència vol reforçar, d’una banda, l’ús de les noves tecnologies entre entitats i associats, així com adequar el funcionament i serveis que ofereixen als associats a les necessitats i realitats actuals.
Pimecava compta actualment amb 52 associats i amb una economia sanejada, però segons Xavier Nadal no n’hi ha prou. El nou president creu que Pimecava ha de créixer en nombre d’associats per poder millorar els serveis i aconseguir la representativitat que els correspon a les petites caves en el sector.
Un cop celebrada l’Assemblea General Ordinària, la nova junta directiva ha quedat configurada de la següent manera:
 
Presidència : Sr. Xavier Nadal (Nadal)
Vicepresidència primera: Sr. Pere Guilera (Cava Guilera)
Vicepresidència segona: Sr. Guillem Carol (Celler Carol Vallès)
Secretari: Sr. Jordi Casanovas (Cava Bohigas)
Tresorer: Sr. Josep Elias (Parató Vinícola)
Vocals:
Sr. Carles Andreu
Sr, Josep Cusiné
Sr. Joan Pagès
Sr. Toni Rossell 
Sra. Marta Giró
Sr. Ramón Canals

Font: pimecava
 
0f82900e 5d7b 4bdd af40 3ba63acd6cab

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut