Chefs&Soul amb atrapalo

6fa51b33 ef87 4f81 87da 2cccdac6ccc3
Atrápalo proposa quatre caps de setmana diferents, quatre esdeveniments únics. Cada un d’ells es crea i desapareix durant la mateixa nit. Sopar amb música i altres sorpreses amb quatre prestigiosos xefs i músics internacionals. La proposta estarà viva durant el mes de febrer i serà només per a un grup reduït de comensals. 
chefs com Nicky Ramos, Roberto Sihuay, Juan Carlos Perret, Alex Clavijo, Sergi de Meià i Andrea Tumbarello als fogons. I tot en un espai dissenyat específicament per a aquest tipus d’esdeveniments: Coocciō, on els comensals podran veure als xefs cuinant i explicant la seva proposta, ideada en exclusiva per aquesta ocasió. 
Cada un dels sopars Chefs&Soul tenen sempre un ingredient sorpresa que completa l’experiència, i per això cada nit hi haurà un plus musical per a amenitzar les vetllades. Acompanyaran aquests sopars les elegants sessions de jazz i soul de Jazz do it, un duet que farà viure la música en primera persona i crearà una atmosfera especial, i Carmen Doorá, que emocionarà als comensals amb la seva eclèctica fusió de jazz, funk, pop i flamenc. El punt més entremaliat de la nit el posarà el gran Mag Moli, un divertit mag que sorprendrà a tots els presents amb els seus trucs. En Moli combina màgia amb comèdia i aconsegueix que el públic participi i rigui de valent.
La música no serà l’últim atractiu de les nits Chef&Soul gràcies a la participació en els sopars de tres cellers catalans, que brindaran un maridatge inoblidable als assistents. A la nit peruana -amb els xefs Nicky Ramos, Roberto Sihuay i Juan Carlos Perret- els Cellers Avgvstvs Forvm oferiran els seus vins i una fantàstic tast de vinagres als comensals; l’associació de 14 cellers del Penedès Qalidès presentarà els seus vins ecològics juntament amb les creacions culinàries del mestre del slow food Sergi de Meià; per últim, les delícies equatorianes d’Alex Clavijo estaran acompanyades pels vins i els caves del celler familiar Jané Ventura. Maridatges pensats pel gaudi il·limitat dels sentits.
Tota això en un espai on tot canvia, on tot és efímer. La primera incubadora gastronòmica de Barcelona, ubicada a les Corts: Coocciō. Amb taules llargues per compartir entre 6 persones i una posada en escena retro i industrial.
El dissabte 4 de febrer: nit peruana amb Nicky Ramos (del restaurant the market), Roberto Sinhuay (restaurant ceviche 103) i en Juan Carlos Perret (restaurant Kero).
El dissabte 11 de febrer: nit ecuatoriana amb Alex Clavijo (restaurant vadevacus).
El dissabte 18 de febrer: nit km0, amb Sergi de Meià (restaurant Sergi de Meià).
El dissabte 24 de febrer: nit italiana, amb Andrea Tumbarello (restaurant Don Giovanni).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut