segona edició de Pimecava Experiència Gran Reserva

En la seva aposta per potenciar i donar a conèixer l’alt nivell i qualitat dels caves Premium, elaborats per petits elaboradors, Pimecava celebrarà el pròxim 9 de juny, la segona edició de l’Experiència Gran Reserva. Aquesta iniciativa, que va comptar amb més de 400 assistents en la seva estrena a l’octubre, ha tornat a triar el Castell d’Olèrdola per oferir el tast de més de 50 referències de llarga criança dels 17 elaboradors que participen en la cita. Aquest esdeveniment serà l’únic de tot el calendari i enguany dedicat íntegrament als caves d’alta gamma. Un fet que Pimecava pren amb la voluntat d’apropar al gran públic els vins escumosos Premium, així com els processos d’elaboració basats en la qualitat i l’artesania.
Els vins escumosos d’alta qualitat com a protagonistes
L’objectiu de l’Experiència Gran Reserva és potenciar la percepció d’alta qualitat dels vins escumosos amb una criança en ampolla de més de 30 mesos, elaborats per petits i mitjans cavistes. Uns caves que transmeten valors com la tradició familiar, el respecte pel territori i la recerca de l’excel·lència. “Volem que els consumidors prenguin consciència d’allò que estan bevent i reforcin la seva percepció d’aquests vins escumosos”, ha assenyalat el president de Pimecava, Pere Guilera.
Aquesta convicció ha fet que aquest any, l’Experiència Gran Reserva sigui l’únic esdeveniment dedicat als caves Premium, ja que el Consell Regulador del Cava no celebrarà cap Saló del Cava Premium com sí que ho havia fet en anys anteriors. Així doncs, Pimecava pren el relleu en aquesta línia estratègica de treball i promoció.
Segons Guilera, aquest esdeveniment, ha de coronar-se com una de les cites més importants per als amants del vi, i tenir la voluntat de seguir la tasca iniciada per part del Consell Regulador del Cava, com els Salons Cava Premium, dedicats a la promoció dels caves de més valor afegit.
Un esdeveniment de referència per donar a conèixer els caves Gran Reserva
En aquesta ocasió hi participen 17 cellers: Carol Vallès, Cava Guilera, Celler Carles Andreu, Pagès Entrena, Bolet, Torreblanca, Caves Nadal, Oriol Rossell, Jané Ventura, Joan Sardà, Parés Baltà, Rexach Baqués, Diverses, Canals & Munné, Can Descregut, Celler Vell i Grau Dòria.
Per a aquesta segona edició, des Pimecava s’han aplicat una sèrie de millores a l’esdeveniment, entre les quals destaca el canvi de data, que passa de la tardor a la primavera, amb l’objectiu de poder perllongar la jornada de tarda, l’increment dels cellers participants i l’oferta gastronòmica i cultural, i el reforçament dels llaços entre els petits i mitjans elaboradors amb els prescriptors, mitjans de comunicació i evidentment els consumidors. L’espai tornarà a oferir activitats infantils, que ja en la primera edició van comptar amb un Monumental d’Olèrdola.
La segona edició d’aquest esdeveniment organitzat per Pimecava, tornarà a disposar de la col·laboració de botigues especialitzades i restaurants de la zona, així com de l’Ajuntament d’Olèrdola i el Conjunt Monumental del Castell d’Olèrdola. Tots aquells que vulguin adquirir les entrades prèviament poden fer-ho mitjançant la plataforma Atrápalo (https://www.atrapalo.com/actividades/experiencia-gran-reserva-descubre-los-cavas-de-mas-alta-calidad_e4816610/#descripcion_evento) per un preu de 20 €. La mostra es podrà visitar des de les 11 fins a les 2 i mitja i de les 4 i mitja fins a les 9 del vespre. El tiquet d’entrada inclou un descompte de 3 euros per a l’adquisició de qualsevol cava Gran Reserva dels que es poden tastar.
font : pimecava

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut